9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Airbus A380 skadet under vedlikehold i Dubai

Et Airbus A380 skal ha fått skader på nesepartiet under vedlikehold i en hangar på flyplassen i Dubai 22. august. I følge flere nettsteder, blant annet Simple Flying, skal en ansatt som holdt på med vedlikehold ha valgt å aktivere funksjonen som trekker hjulene opp på plass i hjulbrønnen på flyet.

En metallstang som skal monteres på nesehjulet for å hindre at dette skjer skal ikke ha vært satt på plass. Nesepartiet på flyet fikk dermed skader som følger av at nesehjulet ble trukket opp i hjulbrønnen. I følge flyentusiast Sam Chui vil skadene koste flyselskapet Emirates som eier A380-maskinen rundt en million dollar å reparere.

Flyet ble levert nytt til flyselskapet i 2015.

Flyselskapet har ikke uttalt seg om hendelsen, og den er derfor ikke blitt bekreftet enda.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer