Hangar.no
Foto: Airbus

Airbus åpnet ny fabrikk i USA – Skal produsere A220

Den europeiske flyprodusenten Airbus åpnet denne uken sin splitter nye fabrikk i Mobile, Alabama. Fabrikken som ligger på det samme området der produsenten bygger Airbus A321, skal nå sette i gang produksjonen av Airbus A220.

Det første Airbus A220-flyet som skal bygges på amerikansk jord skal leveres til Delta Air Lines senere i 2019. I løpet av det kommende tiår skal produksjonen av A220 nå mellom 40 og 50 fly i året ut i fra dagens prognoser og ordrebøker fra selskap i USA og Sør-Amerika.

Andre nyheter

Boeing utsetter 777-8, spår usikkerhet rundt 797

Hans Olav Nyborg

Boeing har ikke solgt ett eneste MAX-fly siden mars måned

Hans Olav Nyborg

Boeing skal oppgradere Japans flåte med E-767

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer