6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Airbus gjenopptar leveranser til HNA Group

Den europeiske flyprodusenten Airbus har bestemt seg for å gjenoppta leveransen av nye fly til det kinesiske selskapet HNA Group. Selskapet eier blant annet Hainan Airlines.

Gjennom 2018 har Airbus holdt tilbake flere nye fly, som er produsert ferdig. Mangel på betaling er årsaken til at det kinesiske selskapet ikke har fått overlevert nye fly.

I følge The Blue Swan gjelder leveransene flere Airbus A330ceo og en rekke fly innen Airbus A320-familien.

HNA Group har ikke kunne hente ut nye fly i 2018 ettersom det er store økonomiske problemer hos dette moderselskapet, og hos datterselskapene.

 

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer