Hangar.no

Airbus lanserer business-utgave av A220

Den europeiske flyprodusenten Airbus lanserer nå en business-utgave av A220. Produsenten har valgt å kalle den nye versjonen for ACJ 220, og med slagordet “The Xtra Large Bizjet.”

ACJ 220 kan legge bak seg 10,500 kilometer, tilsvarende 12 timer i luften, og kan ha en kabin som får plass til 18 passasjerer.

Airbus har arbeidet med konseptet i lengre tid, og velger nå å lansere dette i markedet, tross at luftfarten ligger nede med brukket rygg.

Privatflyet som Airbus A220 dermed kan brukes som, kan fly mellom London og Los Angeles eller Moskva og Jakarta på fulle tanker non-stop i følge en pressemelding.

Selve kabinen har rundt 73 kvadratmeter gulvflate som kan innredes etter kjøpers behov. Airbus har utviklet seks forskjellige design som kan brukes som en mal for kontorer, soverom, bad og salong ombord.

Forslag til interiøret ombord i ACJ 220.

Andre nyheter

Fikk levert tre nye Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Medier: MHI stanser utviklingen av SpaceJet

Hans Olav Nyborg

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer