Hangar.no
Jet Airways 737 MAX, mai 2019 - Foto: Hans O. Nyborg/hangar.no

Airbus og Boeing kansellerer Jet Airways flybestillinger

Både den europeiske flyprodusenten Airbus og den amerikanske produsenten Boeing har kansellert flybestillinger som ligger inne i ordrebøkene fra Jet Airways.

Boeing valgte kort tid etter at Jet Airways gikk ned for telling i april, å kansellere restordren på 210 fly. 75 av flyene skulle leveres gjennom leasingselskapet Boeing Capital Financing, 125 fly skulle kjøpes direkte fra produsenten.

Nå har flyprodusenten Airbus fjernet en ordre på fem nye Airbus A330 som etter planen skulle ha blitt levert til Jet Airways i år og i 2020.

Andre nyheter

FAA inviterer piloter fra hele verden til å teste oppdateringene i 737 MAX

Hans Olav Nyborg

El-flyutviklingen går sakte – Utviklere sliter med utålmodige investorer

Hans Olav Nyborg

Indiske myndigheter setter ned foten – Forbyr bruken av nye Airbus A320neo

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer