1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg/hangar.no

Airbus og Boeing kansellerer Jet Airways flybestillinger

Både den europeiske flyprodusenten Airbus og den amerikanske produsenten Boeing har kansellert flybestillinger som ligger inne i ordrebøkene fra Jet Airways.

Boeing valgte kort tid etter at Jet Airways gikk ned for telling i april, å kansellere restordren på 210 fly. 75 av flyene skulle leveres gjennom leasingselskapet Boeing Capital Financing, 125 fly skulle kjøpes direkte fra produsenten.

Nå har flyprodusenten Airbus fjernet en ordre på fem nye Airbus A330 som etter planen skulle ha blitt levert til Jet Airways i år og i 2020.

Andre nyheter

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

DHL Express kjøper åtte nye Boeing 777F

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer