7.2 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto. Airbus

Airbus skadet A350 før leveranse til British Airways – Må utsette overlevering

Flyselskapet British Airways skulle etter planen ha mottatt nok et Airbus A350-1000 i november, men nå må dette utsettes. Årsaken er at flyprodusenten har hatt et uhell da flyet sto inne i en hangar for å bli malt.

Flyet skal ha fått skader som følger av stillaser som skal ha kommet inn i flyet. Flyprodusenten sier til nettstedet FlightGlobal at flyet nå vil bli reparert før det skal overleveres til flyselskapet. Dette kommer trolig til å skje i løpet av desember måned, en måned etter planen.

Hverken flyselskapet eller produsenten ønsker å gå i dybden på hvor omfattende skadene på flyet er. Dette skal være det fjerde Airbus A350-1000 som British Airways får levert i løpet av 2019. I løpet av de neste to årene skal flyselskapet få levert totalt 22 slike fly.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer