10.2 C
Oslo
02/07/20
Hangar.no
Foto. Airbus

Airbus starter salg av egen flydel-møbel kolleksjon – Hva med et A380 motordeksel-bord?

Den europeiske flyprodusenten Airbus har lansert sin egen kolleksjon med møbler produsert av flydeler. Men dette er møbler og gjenstander som er i begrenset produksjon.

Airbus har lansert nettbutikken hvor produktene kan bestilles, men det først om ett år du mottar pakken i posten, for det produseres på bestilling.

Innskuddsbord produsert av vinduer fra Airbus A320, salongbord laget av gulv fra en Airbus A350, kaffebord av vingedeler fra Airbus A340, og bord laget av motordeksel fra Airbus A380. Utvalget er stort og prisene er på rundt en halv til en god månedslønn.

Du finner butikken her.

Stol av deler fra Airbus A350

Andre nyheter

El-Al i Israel satt på bakken – Alle fly beordret tilbake til hjemlandet

Hans Olav Nyborg

PIA: 150 piloter sparket – hadde falske lisenser for å fly

Hans Olav Nyborg

Reduserer flyflåte og vurderer fremtiden til NokScoot

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer