Hangar.no
Foto: Billund

Aksjonerte på norske flyplasser mot Wizz Air

På flere flyplasser i Norge var det torsdag demonstrasjoner mot bruken av selskapet Wizz Air. Det er Pilotforbundet som hadde tatt med seg flyere til Gardermoen, Flesland, Sola, Værnes og i Bodø.

Passasjerer som var på vei inn i terminalene fikk utdelt en flyer som opplyste om at flyselskapet ikke flyr etter norske regler og bedriver sosial dumping.

– De har hindret folk i å organisere seg. De driver med sosial dumping som ikke hører hjemme i Norge, sier leder i Pilotforbundet, Oddbjørn Holsether til NRK.

Wizz Air startet opp sine innenriksflyvninger i Norge i dag. Første ruten var mellom Oslo og Trondheim med avgang 06.40.

Andre nyheter

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Norwegian-eier dumper aksjer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer