All Nippon satser på ny Japan-rute til Stockholm Arlanda

Foto: Hans O. Nyborg

Japans største flyselskap, ANA, etablerer seg på Stockholm Arlanda lufthavn med direkterute til Tokyo Haneda, landets største flyplass og et internasjonalt knutepunkt. ANA vil være et viktig tillegg til tilbudet på Stockholm Arlanda og forbinder den svenske hovedstaden med et av de viktigste markedene i Asia.

ANA (All Nippon Airways), et medlem av Star Alliance og det største flyselskapet for rutepassasjertjenester i det innenlandske og internasjonale markedet til og fra Japan, vil etablere seg på Stockholm Arlanda lufthavn med en direkterute til Tokyo Haneda ved start av vintersesongen 2024.

Den nye direkteruten vil ikke bare forbinde den svenske hovedstaden med Japan, men også med selskapets omfattende nettverk av flyruter som også tilbyr viktige forbindelser til hele Asia og Sør-Stillehavet

– Det er stor tillit til det svenske flyreisemarkedet og ANAs satsing på en direkterute fra Stockholm Arlanda lufthavn til Tokyo Haneda er et tydelig tegn på dette. ANA vil spille en viktig rolle i å knytte Sverige til Japan og andre veletablerte markeder i Asia. Swedavias hovedmål er å øke tilgjengeligheten og ANAs store nettverk gjør det lettere for folk å møtes, uansett om det gjelder næringsliv, turisme eller å besøke familie og venner, sier Jonas Abrahamsson, president og CEO i Swedavia.

Ruten Stockholm Arlanda Airport – Tokyo Haneda starter med vinterplanen i 2024.

ANNONSE
Forrige artikkelIljusjin Il-76-fly styrtet i Russland – 74 personer kan ha omkommet
Neste artikkelSwiss skal tilby internett-tilgang i alle kort og mellomdistanse-fly