2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no

American Airlines bestiller 50 Airbus A321XLR

American Airlines har skrevet under en avtale med den europeiske flyprodusenten Airbus om kjøp av den nye Airbus A321 versjonen, XLR.

Det amerikanske flyselskapet legger inn en bestilling på tilsammen 50 fly av typen A321XLR, det inkluderer en endring av en eksisterende bestilling fra 2017, der 30 allerede bestilte A321neo som nå blir til A321XLR i stedet for den planlagte den gang.

American Airlines er verden største operatør av Airbus-fly. Totalt har selskapet 422 fly fra produsenten i sin flåte. American Airlines har 115 fly totalt i bestilling hos fabrikken i Toulouse.

Andre nyheter

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Redaksjonen

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Redaksjonen

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer