8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Wikipedia

American Airlines donerer to MD-80 til universiteter i USA

American Airlines har valgt å donere to av sine MD-80 fly til universiteter i USA. Det er universiteter som har flyfag og mekanikerfag som nå får hvert sitt ekte fly, for studentene å kunne skru på.

Det er universitetet Lewis University i Romeoville, Illinois som får det ene flyet, mens det andre skal til Lewis University Airport.

Flyselskapet satte sine siste 26 MD-80 på bakken i september i år, så langt er åtte slike fly donert vekk til museer og til skoler som utdanner mekanikere innen flyfaget.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer