14.2 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: American Airlines

American Airlines utsetter bruken av 737 MAX til juni måned

Det amerikanske flyselskapet American Airlines har utsatt bruken av Boeings 737 MAX-flytype til juni måned. Dermed følger selskapet etter United Airlines.

American Airlines hadde planlagt å introdusere sine 737 MAX i trafikk igjen i løpet av april måned, men ettersom det fortsatt drøyer før flytypen har godkjenning for å fly på nytt, settes nå juni som ny måned for å hente inn flyene i trafikk.

Selskapet vil da gradvis introdusere flyene i flåten igjen. Når flyene er godkjent på nytt vil selskapet fly en rekke flyvninger med ansatte i selskapet og inviterte gjester.

Andre nyheter

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer