14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

American Airlines utsetter bruken av MAX-flyene til april 2020

Det amerikanske flyselskapet American Airlines har valgt å fjerne bruken av 737 MAX helt frem til april 2020.

Etter en gjennomgang av tidslinjen for når flyene kan være i luften tidligst, har selskapet bestemt at det ikke blir noen 737 MAX på rutene før 7. april 2020. I følge selskapet kan dette også endre seg til en senere dato.

Flere av aktørene som har eller skal fly 737 MAX når disse blir godkjent for å fly, har allerede utsatt å bruke flytypen til mars neste år. Det er ventet at de fleste andre aktørene også følger etter American Airlines i å utsette bruken ytterligere.

Etter møtet mellom FAA og Boeing denne uken, ser det fortsatt mørkt ut for at Boeing får sin godkjennelse av 737 MAX på denne siden av nyttår.

LES OGSÅ: FAA OG BOEING ETTER MØTE – MÅ ENDRE FLERE TING PÅ 737 MAX

Det er mye som kan tyde på at MAX-flyene først vil bli godkjent i første kvartal av neste år.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer