Hangar.no

Amerikansk flyselskap så ingen annen utvei, valgte konkurs

Det amerikanske flyselskapet Via Airlines har gått til skifteretten og begjært seg konkurs. Selskapet som har sin base i Florida stanset alle flyvninger i mai i år, etter at det ble for få tilgjengelige piloter i markedet.

Økonomien har gjort at selskapet ikke har klart å fortsette flyvningene med sine Embraer 120 og Embraer 145. Selskapet hadde inngått en avtale med Ashley Air i Atlanta om at det selskapet skulle kjøpe opp Via Airlines. Men da denne avtalen ikke ble fulgt opp med at pengene ble overført, var siste utvei nå å gå i konkurs.

Samtlige fly i flåten har vært inaktive siden mai måned melder Ch-aviation.

Andre nyheter

Demonstrerte mot innlandsflyvninger i Tyskland

Hans Olav Nyborg

Rev av dør på Airbus A380 da flyet skulle ut av vedlikeholdshangaren

Hans Olav Nyborg

Skal avgjøre arvtager etter A380 innen desember

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer