9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

ANA sikter seg inn mot Skandinavia

Flyselskapet All Nippon Airways – ANA har fått tildelt daglige avganger mellom Tokyo Haneda-flyplassen og en destinasjon i Skandinavia.

Flyselskapet har dermed en mulighet til å starte en flyvning fra Tokyo til enten Norge, Sverige eller Danmark. Flyselskapet har ikke kommentert hvor i Skandinavia de ønsker seg med den nye ruten.

Ruten kommer i forbindelse med at japanske myndigheter har tildelt en rekke nye ruter til både ANA og JAL – Japan Airlines.

JAL har allerde bekreftet at de kommer til å lansere en av sine nye ruter mellom Tokyo og til Helsinki.

All Nippon Airways har seks måneder på å avgjøre hvilket lande de ønsker å fly til i Skandinavia i følge Reuters. Myndighetene har også frigitt slots til USA, Kina, Australia og Russland samt flere europeiske land, som fordeles mellom de to flyselskapene. Totalt er det 50 nye slots som det nå er åpnet opp for.

Rutene kan flys fra og med 29. mars neste år.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer