Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Åpner for å selge to Dreamlinere

Flyselskapet Norwegian åpner for å kunne selge to Boeing 787 Dreamlinere, dersom interessenter skulle melde seg. Det er Dagens Næringsliv som skriver dette i dag.

I følge avisen er det styreleder Niels Smedegaard som tar til ordet for at flyselskapet Norwegian nok kunne ha klart seg med færre langdistansefly, og at dersom noen skulle være interessert så kan to av selskapets 787 være for salg.

Norwegian har hatt 40 slike fly i bestilling hos Boeing og bruker Dreamlinere på ruter mellom Europa og USA samt Sør-Amerika. I tillegg til inn mot Asia.

DN skriver at et salg av Dreamlinere vil ytterligere redusere gjeld for selskapet, og gi gevinst. Norwegian er ikke interessert i å ha brannsalg på flyene.

Andre nyheter

Triste tall for Norwegian i november

Hans Olav Nyborg

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer