Arbeidet med utbyggingen av Tromsø lufthavn er godt i gang. Det skal bygges en ny terminal på mer enn 10.000 kvadratmeter, inkludert ny avgangshall, nytt innsjekkingsareal, ny bagasjehall og nye flyoppstillingsplasser. I 2023 vil en topp moderne terminal stå klar til å ta imot reisende.

Gammel terminal B stenges

29. september stenger den eksisterende terminal B og en midlertidig terminal åpner for å ivareta passasjerene i utbyggingsperioden.

 – Flytting til midlertidig terminal C vil kunne medføre litt ekstra utfordringer for reisende, men dette er nødvendige tiltak for å få alt til å fungere i en byggeperiode. Vi i Avinor gjør alt vi kan for å legge til rette for at overgangen skal foregå så godt som mulig, sier lufthavnsjef Ivar Helsing Schrøen.  

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleDette er reisefavoritter for nordmenn denne høsten
Next articleSAS-pilotene om fire nye enheter: Et hån!