Det irske flyselskapet Ryanair har i dag åpnet sin femte base i Portugal, nærmere bestemt på flyplassen i Madeira. Basen får to faste fly stasjonert på flyplassen.

Ved siden av å ha engasjert rundt 60 personer i tjeneste for flyselskapet er det 10 nye ruter som skal opereres fra øya til fastlandet.

Det er blant annet Lisboa, London, Manchester og Dublin som får nye forbindelser med det irske lavkostselskapet til Madeira.

Vi er glade for å kunngjøre åpningen av vår nye base på Madeira, som vil gi økt rutetilbud med 2 basefly og 40 ukentlige flyvninger på 10 nye ruter, som forbinder Madeira med byer som London, Paris, Dublin, Milano og Manchester på en helårsbasis. Denne investeringen på 200 millioner dollar vil også skape mer enn 60 direkte arbeidsplasser i regionen og over 400 arbeidsplasser på Madeira, sier Ryanairs administrerende direktør Eddie Wilson

Ryanair vil operere over 160 portugisiske ruter neste sommer, noe selskapet sier er over dobbelt så mange som TAP, til 15 land, noe som gjør Ryanair til Portugals største flyselskap i følge en pressmelding.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Planlegger å sette inn 50 MAX-fly i trafikk
Next article USA: Ingen godkjennelse for Norse Atlantic i sikte enda