Det irske flyselskapet Ryanair har i dag åpnet sin femte base i Portugal, nærmere bestemt på flyplassen i Madeira. Basen får to faste fly stasjonert på flyplassen.

Ved siden av å ha engasjert rundt 60 personer i tjeneste for flyselskapet er det 10 nye ruter som skal opereres fra øya til fastlandet.

Det er blant annet Lisboa, London, Manchester og Dublin som får nye forbindelser med det irske lavkostselskapet til Madeira.

Vi er glade for å kunngjøre åpningen av vår nye base på Madeira, som vil gi økt rutetilbud med 2 basefly og 40 ukentlige flyvninger på 10 nye ruter, som forbinder Madeira med byer som London, Paris, Dublin, Milano og Manchester på en helårsbasis. Denne investeringen på 200 millioner dollar vil også skape mer enn 60 direkte arbeidsplasser i regionen og over 400 arbeidsplasser på Madeira, sier Ryanairs administrerende direktør Eddie Wilson

Ryanair vil operere over 160 portugisiske ruter neste sommer, noe selskapet sier er over dobbelt så mange som TAP, til 15 land, noe som gjør Ryanair til Portugals største flyselskap i følge en pressmelding.

ANNONSE
Forrige artikkelPlanlegger å sette inn 50 MAX-fly i trafikk
Neste artikkelUSA: Ingen godkjennelse for Norse Atlantic i sikte enda