Hangar.no
Norge

Åpner ny burger-restaurant på Trondheim Værnes

Trondheim Værnes får nye matkonsepter på flyplassen. En av nyhetene er hamburgerkjeden MAX fra Sverige, som skal inn med ny restaurant.

Det er i forbindelse med at Avinor nylig gjennomførte en tilbudskonkurranse for leie av areal til drift av servering, kiosk, butikker og vekslingstjenester på Trondheim lufthavn, at det om kort tid vil bli flere nye og spennende matkonsepter til passasjerene på flyplassen.

På avgang innland etableres «Max», som er blitt kåret til Sveriges mest populære burgerkjede 15 år på rad. Etableringen vil bli den første i Trøndelag. «Haven» vil utfylle mattilbudet til de innlandsreisende med sitt fokus på sunne produkter, med blant annet økologiske juice og smoothies, salater og supper. Lufthavnen får også et større utvalg av barista-kaffe i flere av konseptene.

«Foodbar» vil bli det nye konseptet for servering på avgang utland, som sammen med kiosken «Point» vil kunne gi de reisende et godt utvalg både for å sitte ned og spise, samt mulighet for å ta med på flyet. Begge serveringsstedene vil ha menyer som varierer etter sesong.

Bruken av lokale råvarer vil fortsatt være en tydelig i serveringstilbudet, som blant annet melk fra Rørosmeieriet, laks fra Trøndelag og lokalt øl.

– Med den totale sammensetningen av konsepter vi nå får, mener vi å kunne gi et godt og variert tilbud til de reisende. Vi vet at reisende har ulike behov og ønsker som også kan variere fra en reise til den neste. Vi er opptatt av å kunne tilby både et variert utvalg og effektive løsninger, og ikke minst skape en god stemning i terminalene – som gir våre passasjerer den beste starten på sin reise», sier Ellen Weidemann, sjef Forretningsutvikling Avinor Trondheim lufthavn.

Tilbudet utvides med en ny kiosk på avgang innland (ved gate 31), samtidig som bokhandel og dagens kiosk bytter plass. I tillegg etableres det et eget areal for kiosk på avgang utland.

Leiekontraktene har 5 års varighet fra 1.9.2018, og følgende selskap med tilhørende konsepter har fått tilbud om inngåelse av kontrakt.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Nå skal du kunne gifte deg på Oslo Lufthavn

Faktisk.no: Elektronisk utstyr kan påvirke flyets systemer

Hans Olav Nyborg

United Airlines med 787 til Europa neste sommer