12.4 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Åpner rute mellom Norge og Russland

Flyselskapet Wizz Air velger å satse på en ny rute som skal gå mellom St. Petersburg i Russland, og Oslo lufthavn på Gardermoen. Ruten skal etter planen opereres tre ganger i uken fra og med september av.

– Dette er en destinasjon som flere har etterspurt å få tilbake siden 2018, da forrige direkterute mellom Oslo og St. Petersburg ble lagt ned,. Vi er glad for at Wizz Air nå går inn for å gjenopprette denne forbindelsen, sier Gaute Skallerud Riise, direktør for trafikkutvikling i Avinor.

Selskapet Rusline opererte samme ruten inntil sommeren 2018.

Wizz Air venter på godkjennelsen fra norske myndigheter på å få operere ruten som ønsket.

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer