Åpner rute til Nice i Frankrike

Embraer 190E2 - Foto: Widerøe

Flyselskapet Widerøe åpner en ny rute til Nice i Frankrike. Den nye ruten skal flys fra Sandefjord Torp og har første avgang i juni.

-Dette føles nesten ut som en drøm som går i oppfyllelse for oss her på Sandefjord Torp, vi har i flere år jobbet for å få en direkterute til den svært populære byen ved Middelhavet. Det har vært et stor press i markedet og et sterkt ønske om en direkterute til den franske rivieraen fra Torp. Det er mange vestfoldinger og telemarkinger som har hus eller leilighet på den franske rivieraen, i Provence eller i nærliggende områder, og da er nettopp Nice et kjempegodt utgangspunkt og en direkterute vi har jobbet for å få i lang tid, sier markedssjef markedssjef Tine Kleive-Mathisen ved flyplassen.

Ruten vil ha avgang to dager i uken og vil bli operert med flyselskapets mest moderne jetfly, en Embraer E190-E2, men plass til 114 passasjerer. Tidtabellen vil være ideell for langweekender og ukesturer. Ruten har første avgang onsdag 29. juni.

Det er ikke første gangen at flyplassen får en rute til Nice.

-Ruten har ikke vært operert fra Sandefjord siden 2014, men var da svært populær. Det er ekstra hyggelig at det Widerøe som skal operere ruten. Widerøe er svært viktige for Torp, og at de nå etter to tøffe år med pandemi viser vilje og evne til å satse på nye ruter fra flyplassen er ekstra gledelig, avslutter Kleive-Mathisen.

TidtabellAvgang TorpAnkomst NiceAvgang NiceAnkomst Torp
Ukedag    
Onsdag og fredag16:3019:2520:0522:55
ANNONSE
Forrige artikkelHar stor tro på kommende sommer
Neste artikkelLanserer rute til Skandinavia