Åpnet Finnairs sommerrute fra Bodø lufthavn til Helsinki

Foto: Finnair

Lørdag 27. mai markerer første dag med egen rute fra Bodø lufthavn til Helsinki med Finnair. Det første flyet tok av i dag kl. 18:30. 

I sommer flyr Finnair til mer enn 50 destinasjoner i Europa og på listen over nye destinasjoner finner vi blant annet Bodø. Fra Bodø blir det tre ukentlige flyvninger til Helsinki i høysesongen og sommeren 2023. Flyvningene opereres med ATR-fly med 72 seter. Dette er gode nyheter for bodøværinger, da det gjør det enklere for reisende å komme seg raskt fra Bodø til Asia samt at dette gir gode forbindelser til det europeiske nettverket. Dessuten vil også Ljubljana komme tilbake som reisemål fra Helsinki. Finnair starter også opp flyvninger til flyplassene Liante og Malpensa som begge ligger i praktisk nærhet til Milano.  

– Vi merker at reiselysten til folk vender tilbake blant annet i Asia. Som et svar på det øker vi antallet flyvninger til europeiske destinasjoner for å møte den økte etterspørselen. Det er også positivt for bergensere og bodøværinger, fordi rutene deres er koblet på en sømløs forbindelse til Japan», sier Europasjef Robert Lönnblad i Finnair.

ANNONSE
Forrige artikkelHåper på bestilling av opp mot 400 nye fly
Neste artikkelBritisk selskap kjøper Airbus A380