Hangar.no

Åpnet hundetoalett på flyplassen i Helsingfors

Den finske hovedflyplassen i Helsingfors har åpnet et eget toalett for hunder, og eierne selvsagt. Flyplassen har i gjennomsnitt 10.000 hunder som reiser med sine eiere gjennom flyplassen hver år.

Nå er det både hundetoalett utendørs, og innendørs.

Eget hundetoalett er noe flere og flere flyplasser verden over etablerer, og Finavia som drifter flyplassen i Helsingfors ønsket å være foregangs flyplass i Norden på dette området.

De innendørs toalettene har også egne områder hvor hundeierne kan vaske hundene om ønskelig. I tillegg til de nye toalettene er det laget et egen område utendørs, «Pet relief», vor hundene kan slappe av og roe seg ned før en flytur.

Utendørs område for hundene å slappe av i. (Finavia)

Andre nyheter

Braathens mottok sin andre ATR 72-600

Hans Olav Nyborg

Widerøe bytter Stansted mot Southend i London

Hans Olav Nyborg

SAS og Apollo fornyer avtale

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer