Hangar.no
Internasjonalt

Åpnet ny rute for Norwegian – Fløy Lufthansa og United businessklasse

Da den politiske administrasjonen i den amerikanske byen Denver, med ordfører i spissen, feiret åpningen av ruten Paris til Denver med Norwegian, valgte samtlige å reise med andre selskap.

Det skulle bli den første flyturen med et lavkostselskap mellom de to byene og ordfører med følge skulle feire Norwegians-rute ved å reise til nettopp Paris. Men ettersom det fristet mer å fly med helt andre selskap valgte de ansatte hos ordføreren å fly med Lufthansa og United Airlines.

Turen varte i fem dager og de 15 ansatte valgte seg ut billetter til et gjennomsnitt på 9000 amerikanske dollar. En av de ansatte betalte 12.000 for å fly med United via en annen by i USA. I tillegg fløy to av ordførerens nærmeste kolleger på billetter med Lufthansa til en pris på 15.000 dollar tur retur, rundt 120.000 kroner i norsk valuta.

LES OGSÅ: KUTTER I PARIS – DENVER-RUTE ETTER BARE TO MÅNEDER

I følge CBS 4, som avslørte den noe kostbare ferien i Paris, fløy ordføreren med sin partner på Norwegian Premiumklasse under returflyvning fra Denver til Paris. Billetten kostet 1300 dollar, men når han skulle tilbake ble det Lufthansa businessklasse via Frankfurt til Denver. Prisen for returen var på 7000 dollar per billett.

Nå legger ordføreren seg flat og innrømmer at turen til Paris i forbindelse med Norwegians åpning av ruten i mai, ble alt for dyr. Et av problemene var at mange av de 15 ansatte som skulle bli med å feire Norwegians rute, ikke hadde bestilt billetter til Paris før kun få dager før avreise.

En åpning i regelverket til administrasjonen i Denver ga åpning for å kunne bruke businessklasse som reisemåte.


 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største

Krever privatfly utlevert fra Singapore etter finansskandale i Malaysia