Hangar.no
Foto: Hangar.no
Norge

Apollo dobler kapasiteten med Emirates

På tre år har Apollo tidoblet salget av reiser til Emiratene, og i vinter dobles kapasiteten. Det er først og fremst det brede tilbudet av hoteller og opplevelser som lokker nordmenn, men reisearrangørens strategiske samarbeid med flyselskapet Emirates har også spilt en ledende rolle i økningen.

– Det er en myte at det i alle tilfeller er rimeligere å pakke en reise selv. Samarbeidet gjør ikke bare at vi kan tilby våre reisende større fleksibilitet, men også markedets beste priser. Tror du meg når jeg sier at vinterens mest prisgunstige pakkereiser går til Emiratene i vinter? Det er her du får mest for pengene! smiler Beatriz Rivera, kommunikasjonansvarlig i Apollo.

Også hos flyselskapet Emirates merkes den økende interessen for emiratene.

– Bookinginngangen for høsten og vinteren er svært god, og vi ser tendenser til en rekordvinter med langt flere besøkende enn tidligere. Det er nok den store variasjonen av hoteller, strender, shopping og ikke minst gastronomi i verdensklasse som gjør reisemålene til soleklare vinnere, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Emirater for enhver smak

Dubai har lenge vært emiratenes flaggskip, men nå begynner nordmenn å skjønne at hvert emirat har sitt eget, unike særpreg. Mens Dubai er førstevalget for par og alle som vil oppleve mye, har Fujairah på kort tid blitt en storfavoritt for strandløvene – og Ras al Khaimah for de aktive.

Grunnet den relativt korte reiseveien og det brede spekteret av attraksjoner og hoteller i alle prisklasser, har Emiratene på kort tid også blitt vinterens mest populære destinasjon for familier. Hele 40 prosent av de som reiser hit med Apollo reiser med barn eller tenåringer. Til sammenligning er tallet henholdsvis 12 og 17 prosent til Kanariøyene og Thailand.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Ethiopian Airlines øker på Avinor Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Transportselskap på Oslo Lufthavn melder oppbud onsdag morgen

Faktisk helt sant: Nordmenn flyr omtrent fire ganger mer innenriks enn svenskene

Hans Olav Nyborg