Apollo melder om fem av ti reiser er solgt

Allerede underveis i fredagens pressekonferanse om 3. trinn i gjenåpningsfasen begynte bestillingene å tikke inn hos reisearrangøren. Frem til nå har hoveddelen av salget vært av reiser i august og september, men nå sikrer også mange seg en feriereise i juli.

På mandag toppet bestillingene seg, og Apollo hadde sin beste salgsdag siden pandemien startet. Totalt kan reisearrangøren nå melde om tredobling i salget sammenliknet med ukene før.

– Endelig! Det er ingen tvil om at reiselysten har vært stor og at dette er noe mange har ventet lenge på. Det føles utrolig godt å være igang igjen, sier Apollo-sjefen Erik Haug.

Snart 5/10 reiser solgt

Grunnet usikkerheten rundt reiserådet er kapasiteten begrenset i juli, og nå begynner enkelte avganger å fylles opp. Det største trykket merkes likevel i august og september, da arrangøren åpner opp for flere reisemål fra hele landet.

– Hellas er sommerens soleklare favoritt, med Kreta i spissen fra alle de norske byene. I august og september er 5 av 10 reiser allerede solgt, så det kan lønne seg å være rask nå hvis man vil til Middelhavet i sommer, forteller Haug.

Mye å spare i august

Pågangen til Apollos kontaktsenter har vært stor de siste dagene, og fortsetter salget i dette tempoet risikerer man ifølge reisearrangøren ikke bare at favoritthotellene rives vekk, men også at prisene stiger. Disse styres av tilbud og etterspørsel.

– Kan du reise i midten av august, etter fellesferien, er det derimot mye å spare – og både Hellas, Kroatia og Kypros viser seg fra sin aller beste side på sensommeren, smiler Apollo-sjefen.

For å imøtekomme den store etterspørselen har Apollo valgt å forlenge sesongen utover høsten på flere av sine reisemål. Dermed kan man i år sikre seg Middelhavssol til langt ut i oktober. 

Apollos topp 5 reisemål i sommer:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Epirus-regionen (Parga, Lefkas & Sivota)
  4. Makarska (Kroatia)
  5. Kypros
ANNONSE
Forrige artikkelForlenger statens avtale med danske DAT
Neste artikkel(+) Planlegger ny GA-terminal på Gardermoen