Apollo og SAS forlenger samarbeidet om charterflyvninger

Foto: Hans Olav Nyborg

SAS og turoperatør Apollo forlenger samarbeidet for sommersesongen 2024. Opsjonen på forlengelse er en del av en rammeavtale som ble signert i 2021 og forlengelsen er verdt rundt 1,4 milliarder svenske kroner. SAS vil fly Apollo-kunder fra rundt 15 lokasjoner i Sverige, Norge og Danmark til rundt 20 middelhavsdestinasjoner i Hellas, Kroatia, Kypros, Bulgaria, Spania og Tyrkia.

Apollo har nok en gang valgt å forlenge avtalen med SAS som hovedpartner for sine charterflyvninger fra Skandinavia i sommersesongen 2024.

-Vi er stolte over det langvarige samarbeidet med Apollo og begeistret over at SAS også neste sommer vil ønske Apollo-kunder velkommen om bord. SAS fortsetter å legge til nye og mer bærekraftige fly til vår flåte, og gir passasjerene en mer komfortabel og bærekraftig måte å reise på, sier Paul Verhagen, EVP og Chief Commercial Officer i SAS.

Strategiske partnerskap, som det med Apollo, gjør at SAS kan betjene en sesongmessig etterspørsel som er viktig for skandinaviske reisende. Videre gjør det Apollo i stand til å tilby direktefly fra større byer samt regionale flyplasser i Sverige, Norge og Danmark.

– For Apollo er det naturlig å fortsette samarbeidet med SAS. Med en lang historie med å gi høy kundetilfredshet og vekt på å være en pådriver innen bærekraftig luftfart, er vi sikre på at sommersesongen 2024 vil levere gode reiseopplevelser for våre kunder, sier Tobias Jönsson, administrerende direktør i DER Touristik Nordic AB.

Avtalen mellom SAS og Apollo omfatter flyvninger fra 15 steder i Skandinavia til 22 destinasjoner i Europa.

ANNONSE
Forrige artikkel-Helgeland er i dag ikke moden nok som produkt for Avinor å ta med til flyselskapene
Neste artikkelHainan Airlines henter inn seks nye fly i flåten