Foto: Hans O. Nyborg

Reiseselskapet Apollo skal satse på den spanske ferieøya Mallorca igjen. Nå relanserers øya i reiseprogrammet, og det med SAS som flyselskap.

— Vi har lenge ønsket å få Mallorca tilbake på charterprogrammet, men det har ikke vært en enkel sak å få gjennom en ny direkterute til Spanias mest populære øy – spesielt ikke når man også vil innfri nordmenns ønsker om tidlige lørdagsavganger midt i høysesong. Men nå har vi endelig klart det, og vi kunne ikke vært gladere, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

SAS skal fly Airbus A320neo for Apollo hver lørdag morgen med den første avgangen 13. mai og flyvninger ukentlig frem til og med 31. september i år.

– Mallorca har mestret samme kunst som Rhodos i Hellas; å utvikle seg med årene, uten å miste hjertet og de genuine kjerneverdiene som tiltrakk oss dit i første omgang. Det gjør dem til uslåelige ferieklassikere, og klassikere går aldri av moten, sier Rivera.

I tillegg til den nye charterflyvningen fra Oslo, tilbyr Apollo pakkereiser med rutefly fra hele syv andre norske byer til Mallorca i sommer: Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund, Haugesund og Alta.

ANNONSE
Forrige artikkelKina heller kaldt vann over russiske flyselskap
Neste artikkelDa motoren eksploderte sørget kapteinen for at alle kom seg ut av flyet