SE-RKA, Foto: Hans O. Nyborg

Charter- og reiseselskapet Apollo går nye veier for å tilby charterreiser. Når solkysten og andre feriemål ikke er tilgjengelig, velger selskapet nå å satse på charterreiser mellom Norge og Danmark.

– Vi mottar daglige henvendelser fra kunder som lurer på når de endelig kan reise på utenlandsferie igjen, og syns det er utrolig gøy at vi har fått til dette så fort. Vi gleder oss til å kunne sende nordmenn på skreddersydde charterreiser til Danmark i sommer, og ikke minst også ønske danskene velkommen hit, sier Erik Haug, Administrerende direktør i Apollo Norge. 

Apollo lanserer hele tre ulike ruter mellom de to nordiske landene: Oslo – København, Oslo – Ålborg og Bergen – Ålborg.

– Vi vet at fleksibilitet er viktig for kundene våre, og kanskje viktigere nå enn noen gang. I tillegg til våre skreddersydde pakkereiser blir det derfor også mulig å kjøpe bare flyreiser, eller kun hotell. Dermed kan for eksempel også nordmenn som ønsker å feriere i eget land i sommer bestille hotellet sitt hos oss, sier Haug.

Allerede fra i dag av kan man sikre seg flyreisene fra Oslo til København og Ålborg, mens Bergen-flyvningen og pakkereisene blir lagt ut for salg de nærmeste dagene.

– Det er deilig å være norsk i Danmark! Og det er vi veldig glade for at enda flere nordmenn nå får oppleve med Apollos nye ruter til Ålborg. Med fantastiske strender, natur, hyggelige byer og ikke minst dansk gjestfrihet er vi mer enn klare til å tilby våre nye venner varmt velkommen til Nordjylland, sier Peter Krusborg, Direktør for Destination Nordvestkysten og Fælles Vækst i Nordjylland.

Flyvningene, som gjennomføres av Apollos eget flyselskap Novair, vil starte allerede lørdag 4. juli og gå ukentlig frem til 15. august.

Danmark gjenåpner for innreiser fra Norge fra 15. juni for fritidsreiser og besøk, men i minimum seks dager. I tillegg tillates transitt gjennom Danmark både for utreise og hjemreise for personer bosatt i Norge. 

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land utenfor Norden. Reiserådet gjelder til og med 20. august.  

Fra 15. juni åpner Danmark for innreise fra Norge. De fleste innreiserestriksjoner fjernes, bortsett fra følgende vilkår: «indrejsende skal forud for indrejse have reserveret minds seks overnatninger i Danmark» For mer informasjon, se www.coronasmitte.dk

Tidligere krav om at man ikke måtte overnatte i København, er bortfalt. 

ANNONSE
Forrige artikkelSAS trenger 12,5 milliarder svenske kroner
Neste artikkelEmirates kvitter seg med første Airbus A380