For å imøtekomme den store etterspørselen setter Apollo nå opp en ekstra avgang fra Oslo til Samos.

Det dårlige sommerværet her hjemme kombinert med høstens brå ankomst denne uken, har ført til en markant økning i nordmenns reiselyst. Apollo melder om et salgshopp på nærmere 20 prosent mot forrige uke, og hele 9 av 10 reiser i høstferien er nå solgt. For å imøtekomme det økte reisebehovet utvider Apollo nå kapasiteten, og setter opp et ekstrafly fra Oslo til populære Samos i skolens fellesferie.

– Vi har lenge sett en økende interesse for høstreiser, men da temperaturene brått droppet denne uken økte også etterspørselen markant. Det er lett å forstå at mange ønsker å sikre seg en siste, solsikker uke før mørket og kulden for alvor setter inn – og vi gleder oss over at enda flere nå får muligheten til det, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

– Hellas på sitt beste!

Ikke overraskende er det Hellas som nok en gang utmerker seg som høstens mest populære ferieland. Storfavoritter som Kreta og Rhodos topper årstidens liste, men får i år sterk konkurranse. I tillegg til å sette opp et ekstrafly til Samos, har nemlig reisearrangøren også utvidet sesongen til flere greske øyer og reisemål.

– På mange måter viser Hellas seg fra sin beste side på sensommeren og høsten. Det er perfekte temperaturer i både luft og hav, masseturismen glimrer med sitt fravær og stemningen er hakket roligere. Stort bedre enn det blir det jo ikke – og derfor valgte vi å tilby en ekstra lang sesong til flere av våre mest populære reisemål, smiler Rivera.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Stiller kun krav om reduksjon av støy fra fly tilhørende KLM og Transavia
Next articleAustralia: Oppdaget falske flydeler – Har satt fly på bakken