14.2 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Argentinske medier: Norwegian i ferd med å trekke seg ut av Argentina

Flere argentinske medier melder torsdag og fredag denne uken at Norwegian er i ferd med å trekke seg ut av markedet i Argentina. Avisen Preferente skriver at selskapet har tatt de første stegene til å legge ned sine operasjoner i landet.

Denne og flere andre aviser hevder at de gjennom kilder har fått vite at flyselskapet JetSmart skal være nærmeste arvtager til å ta over rutene til Norwegian Air Argentina. I utgangspunktet skulle det norske selskapet operere 146 ruter fra Argentina men i følge avisene er det kun åtte ruter som er i gang.

Det skal nå ikke være mulig å bestille flybilletter med Norwegian i Argentina etter 28. mars i følge avisene.

Et av de store problemene for Norwegian i følge avisene er forholdet mellom bruken av amerikanske dollar mot den lokale myntenheten peso. Norwegian skal etter de mediene melder betale alt av drivstoff i amerikanske dollar, noe som gir utfordringer med devaluering av lokal valuta.

Norwegian har ikke villet kommentere ryktene i følge mediene.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer