-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no

Atlas Air bestiller fem 747-8 – Blir siste kunde til å motta jumboer

Fraktselskapet Atlas Air har valgt å legge inn en flybestilling hos Boeing på fem jumbojets. Det er fem Boeing 8747-8F (Fraktversjon) som skal leveres til selskapet innen utgangen av 2022.

Atlas Air opererer i dag 53 Boeing 747 og er verdens største operatør av flytypen. Nå skal selskapet få de fem siste 747 som vil bli produsert, før hele produksjonen av flytypen legges ned.

Boeing har produsert 1560 fly av 747-versjonene i løpet av de 50 årene denne har eksistert. Boeing 747-8F kan ta med seg 137.750 kilo med frakt.

Andre nyheter

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer