11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Twitter

ATR 42 fra Pakistan International skled av rullebane

Pilotene ombord i et ATR 42 (AP-BHP) fra PIA Pakistan International Airlines klarte ikke å stanse på rullebanen etter landing i Gilit i Pakistan lørdag.

Flyet med 53 personer ombord havnet utenfor enden på rullebanen. Ingen ombord fikk store skader, men flyet fikk ødelagt deler av hovedhjulene , en av vingene og en av motorene melder Aviation Herald.

Dette er det femte uhellet selskapet har med ATR-fly på ti år. Sist selskapet hadde uhell med sine ATR-fly var i november 2018. I 2016 omkom 47 personer da ett av selskapets ATR havarerte nær Havelian.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer