12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
ATR

ATR selger over 100 fly til dansk leasingselskap

Flyprodusenten ATR har inngått avtale med det danske leasingselskapet NAC – Nordic Aviation Capital  om salg av opptil 75 fly. Avtalen som ble inngått under Paris Air Show i dag inkluderer 35 bekreftede kjøp av ATR 42-600S, samt opsjon for ytterligere 35 slike fly.

I tillegg ligger det en klausul om mulighet for ytterligere kjøp av 35 slike fly ved behov.

Leveransen av de første 35 flyene starter i 2020 og siste fly her leveres i 2025. NAC har de siste årene bygget en portefølje på godt over 500 regionale fly, som leies ut til selskap verden over. Fordelen med ATR 42-600S er at flytypen kun trenger 800 meter med rullebane for å kunne operere trygt.

Air Tahiti, Elix Aviation og en anonym kunde er lanseringspartnere for den nye versjonen av ATR-flytypen som er ventet å offisielt bli lansert av ATR mot slutten av 2019.

Andre nyheter

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Hans Olav Nyborg

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Hans Olav Nyborg

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer