12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

ATR trekker Kingfisher-ordre

ATR – Avions de Transport Regional har på eget initiativ kansellert en ordre på 38 fly som ble bestilt av Kingfisher under Paris Air Show i 2007.

Flyprodusenten sier i en pressemelding at de har vurdert kunden dit at den ikke vil være i stand til å kunne ta i mot nye fly på en god stund. Produsenten har fire fly som skulle leveres til Kingfisher i løpet av de nærmeste månedene.

I følge ATR dreier kanselleringen seg om at flyselskapet ikke har gjort opp for seg ved å innbetale forskuddet på leveransen av de nye flyene.

Kingfisher har i dag 27 fly fra denne produsenten i sin flåte av totalt 66 fly. 12 av ATR-flyene er satt på bakken på grunn av manglende kapital til å betale for reservedeler og drivstoff til flyene.

Det indiske flyselskapet håper å få på plass ny kapital innen mars måned, hvis ikke står det i fare for å miste AOC-lisensen.

 

FOTO: Hans O. Nyborgfor å miste AOC-lisensen.

 

 

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Windjet mot konkurs

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer