15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Flickr

Åtte personer til sykehus da flyplasskjøretøy kollapset

Åtte personer kom til skade da et kjøretøy (PAU) som benyttes for å hente passasjerer med bevegelseshemning, kollapset og tippet bakover.

Det var da et Airbus A319 fra selskapet Air Nambia hadde landet på flyplassen ved Windhoek i Nambia 13. desember at hendelsen inntraff.

Ombord i flyet var det en rekke passasjerer som måtte ha assistanse for å blir fraktet fra flyet og inn til terminalen. Totalt seks passasjerer og to ansatte i bakkeselskapet var ombord i kjøretøyet som har en kabin som heises opp til flydøren. Plutselig begynte kabinen og svinge bakover og kollapset i bakken.

Samtlige som befant seg i kabinen på kjøretøyet måtte fraktes til sykehus med forskjellige skader.

I følge Aviation Safety Network ble det funnet en del som holder kabinen på kjøretøyet oppe, som var defekt.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer