6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Australske myndigheter vil ikke redde Virgin fra konkurs

Australske myndigheter har sagt nei til å bidra for å redde selskapet Virgin Australia mot en konkurs. For andre gang på få uker har selskapet måtte stanse børshandel av aksjer.

Flyselskapet har nå alle sine fly på bakken og tusenvis av ansatte er permitterte fra sine jobber. Myndighetene vil legge 100 millioner australske dollar på bordet for å opprettholde regionale ruter i landet, men å gi direkte økonomiske lån eller kapital inn i flyselskapene kommer ikke til å skje skriver The New Daily.

Penger på bordet for å opprettholde regionale ruter, vil ikke redde flyselskapet fra å gå konkurs, er signalene fra både opposisjonen politisk og flyselskapet selv.

Det er rundt 15.000 arbeidsplasser om både direkte og indirekte kan bli rammet av en konkurs i flyselskapet.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer