12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Avduker DC-3 som ny attraksjon i nederlandsk temapark

Temaparken Madurodam i Nederland er i full gang med å montere opp parkens nyeste attraksjon. I forbindelse med at det nederlandske flyselskapet KLM feirer sitt 100 årsjubileum, skal et eksemplar av flytypen nå stilles ut.

Det er i juni i år at DC-3 flyet skal avdukes, og vises frem i sin prakt.

Parken består av flere hundre miniatyr landskap med byer, flyplass, havner og landsbyer, nå skal et fly i størrelse 1:1 også prege utstillingen. The Flying Dutchman er et fly som ble hentet i Florida i USA og fraktet til Hauge i Nederland.

Flyet er restaurert for å bli så likt som mulig DC-3 flyene som KLM benyttet med tidsriktige farger og logoer.

Det skal bli mulig å komme ombord i flyet, og å få oppleve en «flytur» fra den gang flytypen var operative hos KLM.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer