10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Airbus

Avianca Brasil satt på bakken med flyforbud

Flyselskapet Avianca Brasil er satt på bakken og har fått flyforbud av det brasilianske luftfartstilsynet.

I følge myndighetene i Brasil gjøres dette som et forsøk på å hindre at flyvninger utføres på usikkert grunnlag som det heter i en pressemelding. I følge brasilianske medier skal selskapet ha fått beskjed at flyene blir stående på bakken inntil selskapet kan fremvise klare bevis på at sikkerheten er ivaretatt for alle flyvninger.

Selskapet har store økonomiske problemer og har fått beskyttelse mot sine kreditorer mens ny kapital skal komme på plass. Nå mener myndighetene at sikkerheten ikke lengre kan ivaretas på en god måte for ansatte og passasjerer.

Selskapet er satt på bakken fra fredag ettermiddag inntil videre heter det.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer