12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Wikipedia

Avianca kvitter seg med alle Embraer-fly

Flyselskapet Avianca har bestemt seg for å starte arbeidet med å fase ut Embraer 190 langt tidligere en først antatt. Selskapet vil nå kvitte seg med samtlige Embraer-fly.

Det er datterselskapet Avianca El Salvador som opererer flåten bestående av 8 Embraer-fly, som samtlige ble levert til selskapet i 2013. Flyene er produsert i årene 2009 til 2011.

Flyene har blitt operert av datterselskapet TACA inntil dette selskapet ble oppløst i 2013.

Årsaken til at selskapet kvitter seg med flyene er at økonomien er skrantende og flyflåten skal reduseres fra 190 fly i alle selskap under Avianca til mellom 150 til 160 fly totalt.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer