1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Illustrasjonsbilde

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Bakketjenesteselskapet Aviator Airport Alliance har meldt inn 53 oppsigelser til NAV, melder E24. Noen av disse er delvis sagt opp.

De ansatte jobber på flyplassene i Molde, Ålesund, Haugesund, Bodø, Trondheim og i Stavanger med flest oppsigelser på de to sistnevnte.

Selskapet har i følge nettstedet 500 ansatte i Norge og det er 10 prosent av disse som nå mister jobben. Årsaken til oppsigelsene er at 2021 ikke ser ut til å bli stort bedre for luftfarten enn 2020 i følge Aviator Airport Alliance.

Både Norwegian og Wizz Air er kunder av Aviator Airport Alliance, og begge selskapene har redusert aktiviteten fra starten av 2021, i forhold til det selskapene først hadde signalisert på slutten av 2020.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer