11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Avinor sørger for julesnø på Røros

Førjulstiden med julemarkedet på Røros er en lang tradisjon som trekker til seg besøkende fra hele landet. Men i år var det stor mangel på den lille ekstra detaljen som gjør julemarkedet til en god opplevelse. Snø.

Det er noe som Røros Lufthavn har gitt sitt bidrag til, snø fra eget lager.

-Julemarkedet på Røros er et av de store arrangementene i regionen, med mange tilreisende og ekstrafly hver dag frem til 9. desember, Avinor Røros lufthavn har her bidratt med snø fra vårt eget snølager. Dette for å sikre at Julemarkedet kan arrangeres til beste for lokalsamfunnet, forteller Gudbrand Rognes som er lufthavnsjef. 

Avinor har tilbudt arrangøren å få snøen som ligger på lager helt gratis, mot at den hentes. Dermed har lastebillass på lastebillass blitt kjørt fra flyplassen og inn til Røros for å skape julestemning med riktig dekke på bakken de neste dagene.

Flyvningene som er satt opp som ekstravanger flys mellom 6. og 9. desember til julemarkedet.

Andre nyheter

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer