6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Avinor vurderer permittering av noen av de 3000 ansatte

Avinor har fått et fall i omsetningen på 68 prosent, så langt i mars måned, nå vurderes det å start permittering av deler av de 3000 ansatte.

Det statlige konsernet har tapt over en milliard kroner så langt på koronakrisen.

– Den kommersielle omsetningen har stupt ned i kjelleren, men i tillegg har regjeringen bestemt at vi ikke skal få avgifter fra flypassasjerer eller flyselskapene. Så vi har dermed ingen inntekt der heller. Vi snakker om milliardbeløp og sannsynligvis flere milliarder vi ikke kommer til å få i det hele tatt, sier Avinor-sjef Dag Falk-Petersen til Dagens Næringsliv.

Passasjertrafikken er nå ned med 43 prosent på flyplassene som driftes av Avinor.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer