Hangar.no
Norden

Avlyser flystevne på Rygge i sommer

Foto: Hans O. Nyborg

Forsvaret har avlyst flystevnet som skulle avholdes på Moss Lufthavn Rygge i juni. I en pressemelding heter det at gitt situasjonen med Covid-19 blir Rygge Air Show utsatt til neste år. Planen er at arrangementet nå skal avvikles lørdag 12. juni 2021. 

Forsvaret har tre prioriteringer i tiden framover. Disse er å løse våre operative oppdrag, hindre smittespredning og gi støtte til det sivile samfunnet. 

Luftforsvarets virksomhet går tilnærmet som normalt, noe som gjør at oppdragene løses også i den situasjonen som nå er. 

Flyshow er dermed underordnet Forsvarets viktigste oppgaver framover. Når tiden er moden for det, vil Luftforsvaret komme tilbake til mer informasjon om Rygge Air Show 2021, står det på lese i pressemeldingen. 

Andre nyheter

Betaler Icelandair for å holde rute åpen

Hans Olav Nyborg

Norwegian fremlegger rapport om konsekvenser av konkurs

Hans Olav Nyborg

Norwegian vil ikke bruke Moss lufthavn til å parkere fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer