1.3 C
Oslo
22/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Avlyser Paris Air Show 2021

Franske myndigheter og arrangøren av Paris Air Show har bestemt at årets utgave som skulle finne sted i juni i år, er avlyst. PAS avholdes på flyplassen Le Bourget nær Charles de Gaulle i Paris.

På grunn av den pågående koronapandemien, og ettersom luftfarten er nede for telling, er det uansvarlig å skulle holde en kjempefest med bransjen samlet nå heter det i en pressemelding.

I 2019 samlet flydagene i Paris 320.000 besøkende med 290 offisielle delegasjoner fra 98 land på besøk, i tillegg til 26 internasjonale paviljonger på utstillingsområdet. Årets kansellering av Paris Air Show er det første siden andre verdenskrig. Flydagene arrangeres annenhver år i Paris.

Arrangøren sikter seg nå inn mot neste utgave som skal avholdes i 2023.

Andre nyheter

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

Redaksjonen

EU krever at Alitalia-navnet blir dumpet

Redaksjonen

IAG får kjøpe Air Europa på «billigsalg» – Har fått prisen redusert til halvparten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer