7.2 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Avviser at Norwegian-selskap har kansellert bestillinger på fem A320neo

Flyselskapet Norwegian avviser meldingene nyhetsbyrået Reuters publiserte tidligere denne uken, om at datterselskapet Arctic Aviation Assets skal ha kansellert bestilling av flere Airbus A320neo.

Reuters meldte denne uken at det skulle være fem Airbus A320neo som nå er kansellert.

I følge Finansavisen avviser Norwegian dette.

Dette stemmer ikke. Det er kun en PDP-finansiering av fem fly som Norwegian tar levering på når de ferdigstilles», skriver kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i en e-post til Finansavisen.

Den månedlige statistikken for Airbus bestillinger og kanselleringer kom denne uken og viser at Norwegian står inne med 58 bestillinger på A320neo og 30 Airbus A321neo. I august-tallene til Airbus ligger selskapet inne med 63 Airbus A320neo og 30 Airbus A321neo.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer