BA fornyer kabinen – første fly er klart

Passasjerer som flyr fra London til New York med British Airways har gode tider i vente, i dag kom nemlig den først Boeing 777-200 maskinen ut av hangaren med nytt interiør.

Flyet er det første av 18 fly som får nytt interiør i First Cabin, World Traveller og Wordl Traveller Plus. Foruten nye seter, tepper og farger er det lagt inn nytt underholdningssenter fra Thales -in-flight entertaiment.

Flyene skal utstyret slik selskapets nye Boeing 777-300ER kabiner er i dag. Totalt har selskapet seks nye fly av denne typen.

Nye fly – nye kabiner

Over de neste fem årene skal British Airways investere i nye fly, med nytt kabininteriør og farger, nye lounger og ny teknologi som skal gjøre reisen enda mer behagelig for passasjerene.

Hvert av flyene skal få fjernet rundt 13 kilometer med kabler, og nye fiberoptiske kabler som er lettere og det trengs færre av skal inn i flyene. For hvert Boeing 777-200 fly som nå skal inn til full oppgradering innvending går det med en måned og 5700 arbeidstimer fordelt på hele crewet i hangaren, for å fjerne de gamle setene, interiøret og sette inn det nye.

Nå har får også selskapet Thales nderholdningssystem med widescreen-skjermer, 230 TV-program, 700 timer med spillefilmer, 400 CD-plater og 70 filmer av forskjellig innhold.

Foto: British Airways

 

ANNONSE
Forrige artikkelSAS kutter 300 stillinger
Neste artikkelHelsinki løfter EU-forbud