15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

BA legger ned London City – København

Etter drøyt to år er det slutt. British Airways legger ned sin prestisjerute til København fra finsanshovedstadens egen flyplass ved London City.
Flere aktører har opp gjennom årene forsøkt seg på denne ruten og det var med store forventninger at BA gikk inn 12 september 2010 med ny Embraer E170 maskin .

Nå melder BA at ruten legges ned fra 26 mai. Selskapets 11 ukentlige rotasjoner forsvinner dermed og København blir igjen uten en direkte forbindelse til London City Airport.

BA fortsetter å fly fra Stockholm til London City med samme materiell.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer