10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Bagasjebrettene på Oslo Lufthavn har flere bakterier enn dosetene på flyplassen

Aftenposten kan i dag avsløre det reisende helst ikke vil tenke på men kanskje er klar over om en tenker seg om. Bagasjebrettene i sikkerhetskontrollen på Oslo Lufthavn har flere bakterier enn dosetene på toalettene på flyplassen.

Årsaken er i følge avisen som har sjekket bakteriemengden på begge deler, bagasjebrettene vaskes kun fire ganger i året.

Aftenposten skriver i sin sak (Bak betalingsmur) at nivået på antall bakterier i bagasjebrettene var flere ganger høyere enn det som ble funnet på toalettseter på ett av herretoalettene på flyplassen.

Avisen har full oversikt i sin artikkel over hvor høye nivåer som ble funnet i forhold til det som er grensen for greit.

Det er ikke bare bagasjebrettene som var fulle av bakterier, også innsjekkingsskjermene om passasjerene selv bruker til å sjekke seg inn på var fulle av bakterier og med for høye verdier.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer