Foto: Hans O. Nyborg

Rundt 50 passasjerer som skulle ha blitt med et Ryanair-fly fra Toulouse til Marokko lørdag 19. juni, ble stående igjen på flyplassen å se flyet ta av. Årsaken var at bakkemannskapene på den franske flyplassen hadde brukt for lang tid til å sjekke inn passasjerene.

I følge franske medier Skulle flyet fra det irske selskapet ta av 07.25 på morgningen, men var allerede forsinket da.

Ikke nok med at bakkemannskapene brukte for lang tid å sjekke inn alle som skulle reise, innsjekkingen ble også stengt ti minutter før den skulle.

Til tross for at rundt 50 passasjerer var på flyplassen i god nok tid, ble de etter å ha blitt sjekket inn sendt videre mot utgangen, der nektet flyselskapet å ta dem ombord, fordi de var fort sent ute i følge Le Figaro. Nå reagerer flere av de reisende på at de var ute i god tid, og at de var sjekket inn før tiden var ute.

Flyselskapet sier til franske medier at de har tilbudet de reisende refusjon av billettprisene.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no